RoomBuddy

Voor wie

gezocht 1 programmeur (er zijn al 3 studenten betrokken bij het project in andere rollen)

Start

maart 2021 (dinsdagmiddag 2 maart)
sensoren, Python, app-development, 5G

Partners

Chainless

Opdrachtgevers

Chainless

Docenten

Jade Thomson

Studenten

gezocht 1 programmeur (er zijn al 3 studenten betrokken bij het project in andere rollen)

Resultaten

RoomBuddy v1, een klein plug-en-play kastje met daarin sensoren om het klimaat in een ruimte te bepalen inclusief een eenvoudige app om de informatie te bekijken.

Status

Afgerond

RoomBuddy

Hoe meet je nou hoe het klimaat in een ruimte is? En hoe zorg je dat de aanwezigen mensen actie ondernemen om het klimaat in de ruimte te verbeteren? Bouw gezamenlijk een RoomBuddy.

Een goed klimaat in een klaslokaal of vergaderruimte is belangrijk om goed te kunnen werken. Niet te warm en niet te koud, voldoende frisse lucht, licht aangepast aan de werkzaamheden. Hoe meet je nou hoe het klimaat in een ruimte is? En hoe zorg je dat de aanwezigen mensen actie ondernemen om het klimaat in de ruimte te verbeteren? Bouw gezamenlijk een RoomBuddy. RoomBuddy, for a good atmosphere! Deze opdracht is gestart in september 2020. De studenten die eraan werken zijn al een eind op weg, maar kunnen versterking gebruiken om het product af te maken inclusief bijbehorende app.

Mochten we in de komende weken specifiekere informatie hebben over de opdrachten, dan passen we dat aan op deze website (denk aan partners of update over de startdatum)