Medialab &
Podcaststudio

In het Medialab kun je met professionele apparatuur een video en/of een podcast bij ons komen opnemen. Het Medialab is 12m2 en is helemaal groen waardoor je gemakkelijk bewegend en/of stilstaand beeld in de video kunt monteren. Hierdoor heb je een scala aan mogelijkheden wanneer het aankomt op informatie te delen.

Het Medialab

Het gebruik van video wordt steeds populairder. Docenten kunnen video op verschillende manieren inzetten, bijvoorbeeld door studenten vóór de les een video te laten bekijken. Hierdoor kunnen zij tijdens de lessen dieper op de lesstof ingaan (‘flipping the classroom’). Daarnaast biedt video de mogelijkheid om de student in zijn of haar eigen tijd de lesstof tot zich te laten nemen en de informatie naar behoefte vaker te kijken.

Ook bedrijven kunnen een video bij ons opnemen. Denk bijvoorbeeld aan een presentatie of instructievideo.

De podcast studio

In onze podcast studio kun je zelfstandig je eigen podcast opnemen. Onze studio is zo ingericht dat je zelfs met weinig technische kennis een opname kunt maken. De studio is voorzien van vier microfoons en hoofdtelefoons, een mixer/recorder. Deze beschikt over de mogelijkheid om mensen in te laten bellen en audio instarts.

Meer weten over het Medialab?

Wil je bij ons een video of podcast opnemen? Neem dan contact met ons op en wij brengen je snel en volledig op de hoogte van alle mogelijkheden.