Research & Development Lab

In het Research & Development Lab (R&D Lab) binnen Werkplaats voor Digitaal Vakmanschap werken docenten, studenten en bedrijven samen aan praktijkopdrachten waarin innovatie centraal staat.

Het R&D Lab kent twee dimensies:

Onderzoek

Het practoraat Digitaal Vakmanschap doet onderzoek naar (de inzet van) de nieuwste technologieën, en maakt een vertaling naar het onderwijs.

Onderwijs

Vraagstukken uit het R&D Lab vormen de basis voor het onderwijs. Het onderwijs wordt zo ingericht dat vraagstukken van bedrijven het uitgangspunt vormen van het onderwijs. Tevens worden cross-over opleidingen ontwikkeld. Ook krijgen toepassingen van innovaties een centrale plek in het onderwijsprogramma. Tot slot gaan docenten zich professionaliseren door stages in het bedrijfsleven of het onderzoeklab te lopen en door gastdocenten uit het bedrijfsleven in de school te halen.

Learning Lab

In ons Learning Lab richten we ons op het ontwikkelen van gepersonaliseerd leren. Er worden activiteiten georganiseerd, afgestemd op diverse doelgroepen. Denk aan events en masterclasses met als doel jouw digitale skills/ kennis over ICT te vergroten.

Business Lab

We bieden – naast onze locatie – ondersteuning bij vraagstukken van (mbo) start-UPS bij ondernemerschap, financiering, facilitering en bedrijfsvoering. We kunnen je daarvoor in contact brengen met onze partners die je graag helpen met jouw vraag/uitdaging.

Meer weten over Digitaal Vakmanschap?

Neem contact met ons op en wij brengen je snel en volledig op de hoogte van alle mogelijkheden.