MKB Deep Dive Groningen

Op deze pagina vinden jullie meer informatie over het MKB Deep Dive event bij de Bit Academy. Hebben jullie hierna nog vragen? Op dinsdag 2 mei van 15.00 tot 15.45 is er een Zoom Meeting waarin we de laatste informatie delen en vragen beantwoorden.

Tijdens de Deep Dive gaan onze studenten vijf dagen lang in teams aan projecten voor het bedrijfsleven werken, zodat ze een goed idee krijgen van hoe dit is wanneer zij klaar zijn met de opleiding. Het doel voor de studenten is een probleemstelling of concept te vertalen naar een prototype, wat zij presenteren aan de bedrijven op dag vijf.

Als bedrijf krijg je meerdere teams die aan de slag gaan met het project. Deze teams gaan de hele week samen knallen om een prototype te maken waar jullie blij van worden.

Tijdens de Deep Dive zijn er een aantal momenten waar jullie als bedrijf worden verwacht. Dit is op dag 1 (8 mei) en op dag 5 (12 mei). Gedurende deze momenten zullen er altijd coaches aanwezig zijn. Deze coaches beoordelen de studenten tijdens het verzamelen van informatie, bouwen van het project en de presentatie.

Dag Tijd Activiteit
Maandag 8 mei 09:45 – 10:15 uur Bedrijf Pitch + vragen beantwoorden
Vrijdag 12 mei 14:00 – 16:00 uur Presentaties van teams + evaluatie
Vrijdag 12 mei 16:00 uur Prijsuitreiking + afsluiting

Tijden op vrijdag 12 mei kunnen nog worden aangepast. Voor de Zoom meeting op 2 mei zullen we deze definitief maken.

Uiteindelijk is de keuze aan jullie. Welke van de vier teams is het beste en verdient de eerste prijs?

Uitgebreide informatie is te vinden via deze link.

Meer info: ia.soerjaman@noorderpoort.nl