Datum

25 februari 2020

Aanvang

Lokatie

Kasteel.gro
Melkweg 1
9718 EP Groningen

Bijzonderheden

Privé: Werkgeversmarkt Make IT Work

05D32E2F-FAF2-4171-BCDC-7B3D193B45D5

Op 25 februari 2020 staat de vierde werkgeversmarkt gepland voor het omscholingstraject Make IT Work in Noord-Nederland. De omscholingsrichting van deze werkgeversmarkt is Software Engineering. Tijdens de werkgeversmarkt ontmoeten werkgevers kandidaten die geselecteerd zijn voor het omscholingstraject en op zoek zijn naar een baan in de IT. De bijeenkomst is bedoeld om in gesprek te gaan en te oriënteren of je gezamenlijk met één of meerdere kandidaten het omscholingstraject in wilt gaan. Het event staat van 16.00 – 20.00 uur gepland in Hét Kasteel in Groningen.

De werkgeversmarkt is de ontmoetingsplek voor werkzoekenden die het assessment van Make IT Work hebben gehaald en voor werkgevers die op zoek zijn naar invulling van hun IT-vacatures. Tijdens dit event kunnen kandidaten kennis maken met werkgevers door middel van speeddating. Beide partijen maken kenbaar of er een ‘klik’ is.

Make IT Work

Make IT Work maakt het mogelijk voor hoogopgeleiden zonder specifieke IT-achtergrond zich te laten omscholen naar een IT-functie als Software Engineer, Cyber Security Specialist of Business & Data Analytics. Wil je deelnemen aan een van de omscholingen van Make IT Work, meld je dan nu aan.

De werkgeversmarkt van 25 februari is specifiek gericht op de omscholingsrichting Software Engineering. Interesse in Business & Data Analytics? Klik dan hier.

Make IT Work is een initiatief van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en startte in 2015. In samenwerking met NHL Stenden en de HvA start de IT Academy dit traject in het Noorden.

Aanmelden als werkgever

Ben je een werkgever in Noord-Nederland en op zoek naar IT-personeel? Deelname aan Make IT Work kan ook voor uw organisatie of instelling de oplossing zijn. Ben je geïnteresseerd om op de werkgeversmarkt van 25 februari aanwezig te zijn met als opleidingsrichting Software Engineering? Stuur dan een mail naar marion.koops@itacademy.nl of neem contact op met Marion Koops: 06-28745551