Noorderpoort.Connect

Datum

18 maart 2021

Aanvang
Lokatie

Wat is NOORDERPOORT.CONNECT?
Collega’s zoeken manieren om samen te werken, kennis en ervaringen te delen, vragen te kunnen stellen en elkaar te ontmoeten en geïnspireerd te worden. NOORDERPOORT.CONNECT is daarop het antwoord. We gaan proberen een aantal online bijeenkomsten te organiseren en komend schooljaar gaan we een nieuwe live NP Onderwijs-conferentie in de benen helpen.

Voor wie?
Voor iedereen die bij onderwijs en leren betrokken is. Onderwijsmedewerkers. Ook collega’s ondersteuning en management zijn van harte welkom.

Wat is het idee?
Docenten zijn initiatiefnemer van deze NOORDERPOORT.CONNECT Lente-Editie. Een editie met een levendig conferentieachtig karakter. Voor en door onze medewerkers. Gericht op verbinden en delen, leren van elkaar en praktische inspiratie voor nu en overmorgen. En vooral ook collega’s ontmoeten en plezier hebben.

Wat gaat er gebeuren?
Een prikkelende spreker. En een divers aanbod om uit te kiezen. Online workshops, inspiratie-sessies, interactieve sessies. En ruimte om met elkaar te kletsen en bij te praten.
Je kunt een voorstel doen voor een bijdrage. Denk aan goede ervaring in aanpak, een experiment, een vraagstuk waar je ideeën voor zoekt. Mail ons daarover! Het gaat vooral over (blended) onderwijs, over differentiëren en begeleiden, andere vormen van praktijkleren, samenwerken als team, werken aan je vitaliteit etc.