Kasteel.praat

Datum

24 september 2019

Aanvang

16:00:00

Lokatie

Kasteel.gro
Melkweg 1
9718 EP Groningen

Bijzonderheden

Tijd: 16:00 – 17:30
Host: Ronald Mulder
Aanmelden via: kasteel.gro@noorderpoort.nl

Kasteel.gro start in het najaar van 2019 met haar eigen Kasteel.praat. In een college-tour-achtige setting gaat host Ronald Mulder, columnist bij NoordZ, het gesprek aan met IT-ondernemers uit stad en regio. In drie kwartier tijd vraagt Ronald zijn gasten het hemd van het lijf over ondernemerschap, vakmanschap en visies voor de toekomst. 

Schelte Meinsma als Willie Wortel
Op dinsdag 24 september bijt Schelte Meinsma het spits af. Nog voor hij mocht autorijden, had hij online al zijn eerste onderneming gestart. Waar hij eerst een aantal jaar dacht het programmeren leuk te vinden, en het ook nog enigszins te kunnen, bleek dit al snel een illusie. Zijn hart ging pas echt sneller kloppen wanneer hij nieuwe dingen mocht bedenken en creëren. Hij noemt zichzelf dan ook wel ‘Willie Wortel’: je kunt het zo gek niet bedenken of Schelte heeft het al geprobeerd op tech-gebied.

Waar komt zijn passie voor ICT en techniek vandaan? Wat is het geheim achter zijn succes? Wat is zijn gouden tip voor de ondernemende ICT’er van de toekomst? Deze en vele andere vragen voor Schelte komen op dinsdag 24 september aan bod tijdens de inspirerende College Tour in Kasteel.gro.

Kasteel.praat bij Kasteel.gro
De komende maanden staan er nog meer edities van Kasteel.praat op het programma. Op 26 november zet Jantine Doornbos van Dropper koers naar Kasteel.gro en ook in het nieuwe jaar wordt het inspirerende concept doorgezet.

Kasteel.praat met Schelte Meinsma start om 16.00 uur bij Kasteel.gro, Melkweg 1 in Groningen. Studenten, docenten, collega-ondernemers en andere nieuwsgierigen; iedereen is welkom! Aanmelden kan via kasteel.gro@noorderpoort.nl.