Datum

17 maart 2020

Aanvang

Lokatie

Kasteel.gro
Melkweg 1
9718 EP Groningen

Bijzonderheden

12.00 tot 17.00 uur

Privé: IT Job Event

IT Job Event

De IT-sector kent veel verschillende facetten. Ontdekken wat er verborgen ligt in grote hoeveelheden data, bedrijven helpen met goede IT-werkplekken, zorgen voor de cybersecurity van Nederlandse organisaties en Nederland als land. Legio mogelijkheden. Kom ook zien welke baan in de IT voor jou werkt!

Cyberaanvallen. Phishing. Identiteitsfraude. De media staan dagelijks vol met alarmerende berichten. De roep om security experts wordt almaar luider. Ook andere ICT-experts zijn hard nodig. De wereld digitaliseert razendsnel en die stroomversnelling moet in goede banen geleid worden. Al die data – gegenereerd door ontelbare sensoren – biedt enorme mogelijkheden, maar er zijn data scientists nodig om de kansen (digital insights) te verzilveren.

Er staan duizenden vacatures open voor deze ‘beroepen van de toekomst’. Grijp dus je baankans! Benieuwd? Kom dan naar het INSPIRE, LEARN & CONNECT EVENT en maak van dinsdag 17 maart jouw geluksdag!

Waarom mag je dit event niet missen?

Laat je inspireren door persoonlijke ervaringen en leerpunten van ICT-experts. Leer meer over het belang en de mogelijkheden van een opleidingstraject, de mogelijke rol van UWV, de werkgever en wat dit voor jou, als medewerker, betekent. Hoe blijf je bij in de ICT? Hoe maak en hou je aansluiting richting de arbeidsmarkt? Leg contact met consultants en managers van de ICT organisaties. Ga het gesprek aan en kom te weten waar jouw kansen liggen!