Digital Office

Datum

27 november 2019

Aanvang

09:00:00

Lokatie

Kasteel.gro
Melkweg 1
9718 EP Groningen

Bijzonderheden

Inloop van de Digital Office is op woensdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur. Ze zijn te bereiken via office@digitalgroningen.com. 

Zoek je aansluiting of verbinding op jouw digitale initiatief? Digital Office Groningen is de aanjager van digitale transformatie en werd in 2017 opgericht om digitale initiatieven in Groningen samen te brengen en nieuwe initiatieven te stimuleren. De organisatie is in september 2019 een nieuwe fase ingegaan. Onderstaand enthousiast en proactief team is als digitale denktank aan de slag gegaan om de positieve dynamiek in de noordelijke digitale sector te versterken.

De Digital Office biedt hulp en brengt bestaande initiatieven op het gebied van digitalisering in kaart. Nieuwe initiatieven gestimuleerd. Ook het versterken van de onderlinge samenwerking tussen de bestaande initiatieven én het bieden van ondersteuning bij het in beeld brengen van hun doelgroepen zijn taken die het Digital Office op zich zal nemen. Heb jij een digitale vraagstuk of wil je verbinding? De Digital Office heeft elke woensdagochtend inloop tussen 9.00 en 12.00 uur of is te bereiken via office@digitalgroningen.com. 

Het Digital Office is gevestigd aan de Melkweg 1 in Groningen en bestaat uit de volgende mensen uit het onderwijs, overheid en het bedrijfsleven:

Lian de Boer (gemeente Groningen),
Harold van Emst (Samenwerking Noord),
Sylvia van Tol (Samenwerking Noord),
Sanne Borger (Noorderpoort),
Jesse Siegers (provincie Groningen),
Jeroen Bos (Bossers & Cnossen / NOO)
Marco de Jong (G-force/ NOO).