Burgemeester Schuiling met Noorderpoorters in gesprek over vrijheid

Datum

19 november 2019

Aanvang

16:00:00

Lokatie

Kasteel.gro
Melkweg 1
9718 EP Groningen

Bijzonderheden

Er is ruimte voor 160 personen, grofweg 140 studenten en 20 collega’s van Noorderpoort. Aanmelden kan via: cgw.holman@noorderpoort.nl

Dinsdag 19 november gaat burgemeester Koen Schuiling met studenten van Noorderpoort in gesprek over vrijheid. Dit gesprek is één van de vele gesprekken die een heel jaar gevoerd worden door bestuurlijk Nederland met studenten van het middelbaar beroepsonderwijs.

75 jaar vrijheid in 2020
Nationaal Gesprek over Vrijheid is een gesprek tussen twee generaties over wat vrijheid en grondrechten in de praktijk betekenen en wat je zelf aan de vrijheid kan bijdragen. Het is een initiatief van De Balie, Nationaal Comité 4 en 5 mei en VFonds en wordt mede uitgevoerd door MBO Raad. Het wordt georganiseerd met het oog op 75 jaar vrijheid in 2020.

Gesprek bij Kasteel.gro
Het Nationaal Gesprek over Vrijheid bij Noorderpoort is het derde gesprek dat in deze reeks plaatsvindt. Burgemeester Schuiling schuift aan bij de studenten in Kasteel.gro, de Werkplaats voor Digitaal Vakmanschap.

Er is ruimte voor 160 personen, grofweg 140 studenten en 20 collega’s van Noorderpoort. Inloop vanaf 16:00 uur, aanvang 16:30 uur. De studenten worden ontvangen met koffie en cake en na afloop (rond 18:00 uur) wordt een drankje met een bittergarnituur geserveerd.

Aanmelden kan bij Chris Holman, cgw.holman@noorderpoort.nl, graag met vermelding van het aantal studenten dat je meeneemt. Vol is vol!