Masterclasses “You will be hacked!”

Maximaal aantal deelnemers: maximaal 25 per masterclass
Alle medewerkers van Noorderpoort, studenten, partners van het programma Cyber Security Noord-Nederland kunnen zich aanmelden via kasteel.gro@noorderpoort.nl

Lock picking

Hans van de Looy neemt je mee in de wereld van ‘lock picking’. Lock picking is een techniek die kan worden gebruikt om fysieke sloten open te peuteren. In films en series zie mensen dit vaak doen. Het lijkt heel makkelijk maar is dat ook zo? Tijdens de masterclass leer je technieken waarmee je verschillende type sloten kunt openen.

Hans van de Looy heeft meer dan 35 jaar ervaring in IT-security en was een van de oprichters van Madison Guhrka (nu Secura).

Het practoraat Digitaal Veilige Apparatuur organiseert als onderdeel van het keuzedeel Ethical Hacking een aantal masterclasses. Het practoraat Digitaal Veilige Apparatuur is voortgekomen uit het programma Cyber Security Noord-Nederland. Het doel van het programma is het leveren van een bijdrage aan het realiseren van de veilige digitalisering in kleine en grote organisaties. Voor veel (MKB) bedrijven ligt hier nog een grote opgave. Het practoraat Digitaal Veilige Apparatuur stelt zich ten doel door praktijkgericht onderzoek en experimenten kennis en vaardigheden te ontwikkelen waarmee het belang van digitaal veilige apparatuur kan worden vertaald naar de specifieke beroepscontext. Onderdeel hiervan is het vergroten van het bewustzijn binnen onderwijs en bedrijven voor de noodzaak van digitaal veilige apparatuur en het ontwikkelen en implementeren van passende leermiddelen voor beveiliging en privacy en digitaal veilige apparatuur in de beroepscontext.

Het practoraat heeft een keuzedeel ‘ethical hacking’ ontwikkelt. Een aantal van de lessen wordt, in de vorm van een masterclass, door externe deskundigen verzorgd, en is opengesteld voor studenten, docenten en de partners van het programma Cyber-Security Noord-Nederland.

Datum

jun 16 2021
Expired!

Tijd

14:30 - 16:30

Locatie

KasteelGro
Melkweg 1, Groningen
Het practoraat Digitaal Veilige Apparatuur

Organisator

Het practoraat Digitaal Veilige Apparatuur
Website
https://kasteelgro.nl/practoraat-veilige-apparatuur/
Je kunt je hier aanmelden!