Masterclasses “You will be hacked!”

Maximaal aantal deelnemers: maximaal 25 per masterclass
Alle medewerkers van Noorderpoort, studenten, partners van het programma Cyber Security Noord-Nederland kunnen zich aanmelden via kasteel.gro@noorderpoort.nl

Bug bounty

Hacken is strafbaar. Steeds meer organisaties hebben een zogenaamde ‘coordinated vulnerability disclosure’ richtlijn geïmplementeerd. Onder bepaalde voorwaarden mag je de website van de organisatie hacken zonder dat je hiervoor wordt vervolgd. Wist je dat je hier nog behoorlijk veel geld mee kunt verdienen? @smiegles neemt je mee in de wereld van ‘bug bounties’.

Junior Meijering is CTO bij Fox-IT en in z’n vrije tijd actief als ethical hacker op verschillende bug bountty platformen zoals Hacker1 en Bugcrowd. Ook is hij een van de oprichters van Zerocopter.

Het practoraat Digitaal Veilige Apparatuur organiseert als onderdeel van het keuzedeel Ethical Hacking een aantal masterclasses. Het practoraat Digitaal Veilige Apparatuur is voortgekomen uit het programma Cyber Security Noord-Nederland. Het doel van het programma is het leveren van een bijdrage aan het realiseren van de veilige digitalisering in kleine en grote organisaties. Voor veel (MKB) bedrijven ligt hier nog een grote opgave. Het practoraat Digitaal Veilige Apparatuur stelt zich ten doel door praktijkgericht onderzoek en experimenten kennis en vaardigheden te ontwikkelen waarmee het belang van digitaal veilige apparatuur kan worden vertaald naar de specifieke beroepscontext. Onderdeel hiervan is het vergroten van het bewustzijn binnen onderwijs en bedrijven voor de noodzaak van digitaal veilige apparatuur en het ontwikkelen en implementeren van passende leermiddelen voor beveiliging en privacy en digitaal veilige apparatuur in de beroepscontext.

Het practoraat heeft een keuzedeel ‘ethical hacking’ ontwikkelt. Een aantal van de lessen wordt, in de vorm van een masterclass, door externe deskundigen verzorgd, en is opengesteld voor studenten, docenten en de partners van het programma Cyber-Security Noord-Nederland.

Datum

jun 23 2021
Expired!

Tijd

14:30 - 16:30

Locatie

KasteelGro
Melkweg 1, Groningen
Het practoraat Digitaal Veilige Apparatuur

Organisator

Het practoraat Digitaal Veilige Apparatuur
Website
https://kasteelgro.nl/practoraat-veilige-apparatuur/
Je kunt je hier aanmelden!