Business Lab

Het Business Lab is een van de drie labs in de werkplaats voor digitaal vakmanschap.

Je kunt gebruik maken van een werkplek en faciliteiten zoals ons Medialab en podcaststudio.

We bieden – naast onze locatie – ondersteuning bij vraagstukken van (mbo) start-UPS bij ondernemerschap, financiering, facilitering en bedrijfsvoering. We kunnen je daarvoor in contact brengen met onze partners die je graag helpen met jouw vraag/uitdaging. Ook daarbuiten hebben we een groot netwerk in het onderwijs, bij de overheid en andere ondernemers. Dat noemen wij onze community.

Onze primaire doelgroep is mbo studenten die bezig zijn met hun opleiding in de ICT of multimedia. Daarnaast ontwikkelen we momenteel een alumninetwerk voor oud-studenten en dragen we bij aan onderwijsontwikkeling op het gebied van ondernemerschap.

We werken vanuit de behoeftes van onze studenten en betrekken partners die op dat onderwerp toegevoegde waarde bieden. Dit is altijd in beweging, dus geen standaard aanbod of programma.

Research & Development Lab

In het Research & Development Lab (R&D Lab) binnen Werkplaats voor Digitaal Vakmanschap werken docenten, studenten en bedrijven samen aan praktijkopdrachten waarin innovatie centraal staat.

Learning Lab

In ons Learning Lab richten we ons op het ontwikkelen van gepersonaliseerd leren. Er worden activiteiten georganiseerd, afgestemd op diverse doelgroepen. Denk aan events en masterclasses met als doel jouw digitale skills/ kennis over ICT te vergroten.

Meer weten over Digitaal Vakmanschap?

Neem contact met ons op en wij brengen je snel en volledig op de hoogte van alle mogelijkheden.